facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala

Okvirji za očala priznanih blagovnih znamk izbrani z dušo za veselje strank

Korekcijski okvirji vas zaznamujejo, vam pripišejo karakter in poudarijo vaš modni izgled. Zato je pravilna izbira le-teh še toliko bolj pomembna.

V Optiki Oblak najdete okvirje za očala vodilnih modnih blagovnih znamk. Izbirate med več kot 1000 korekcijskimi okvirjiVsi korekcijski okvirji so preverjene kakovosti in so ustrezni za različna namenska očala, kot so bralna očala, očala za daljavo, delovna očala, računalniška očala, očala za vožjo ali očala s progresivnimi stekli.

Na spletni strani imamo objavljene aktualne modele korekcijskih okvirjev. Vsako pomlad in jesen osvežimo kolekcije in redno tekom leta dodajamo nove okvirje za očala. Vabljeni v našo optiko na osebno pomerjanje in svetovanje! 

Na naših policah dobite sledeče blagovne znamke:

ANDY WOLF, BOSS, Carolina Herrera, Carrera, EDWARDSON, Eyewear by David Beckham, FOSSIL, GucciHugo BossiGreen, Jimmy Choo, Lindberg, Look, Lookkino, LOVE MOSCHINO, M Missoni, Marc Jacobs, Missoni, Moleskine, Moschino, Nano Vista, Pierre Cardin, Polaroid, Polaroid otroška, Puma, Reserve, SEIKO,  Seventh Street, Tommy Hilfiger, MASUNAGA, Marc JacobsMissoniLove MoschinoM Missoni.

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane