facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Carolina Herrera

Carolina Herrera je znana modna znamka, ki ponuja tudi izvrstno kolekcijo korekcijskih okvirjev za očala. Njihovi korekcijski okvirji izžarevajo eleganco, slog in vrhunsko izdelavo, ki so značilni za to prestižno blagovno znamko.

Carolina Herrera korekcijski okvirji so oblikovani z mislijo na sodobne trende in stilsko dovršenost. Njihovi dizajni se odlikujejo po čistih linijah, izbranih materialih visoke kakovosti in premišljenih detajlih. Okvirji so na voljo v različnih oblikah, barvah in vzorcih, tako da lahko vsakdo najde svoj popoln par. Poleg izjemnega oblikovanja Carolina Herrera korekcijskih okvirjev je poskrbljeno tudi za udobje in funkcionalnost. Okvirji so izdelani iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, medtem ko so udobni za nošenje skozi ves dan. Prav tako imajo prožne nosnike in nastavljive ročaje, ki omogočajo prilagajanje okvirja po meri posameznika.

Carolina Herrera korekcijski okvirji so popolna izbira za vse, ki želijo izraziti svoj osebni slog in hkrati poskrbeti za dobro vidno izkušnjo. Ne glede na to, ali potrebujete očala za vsakodnevno rabo ali za posebne priložnosti, v kolekciji Carolina Herrera boste zagotovo našli okvir, ki vam bo pristajal in izpopolnil vaš celoten videz.

Korekcijska očala Carolina Herrera lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane