facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Evil Eye očala sedaj na voljo tudi z dioptrijo!

Športna očala Evil Eye. Športna očala z dioptrijo po vaši meri

Že več kot 25 let Silhouette International iz avstrijskega Linza izdeluje vrhunska športna očala evileye z izjemnimi tehnološkimi rešitvami. V preteklosti pod blagovno znamko Adidas, sedaj pa pod imenom Evil Eye, ki je bil najbolj prodajan model športnih očal na svetu.

Novost leta 2021 je, da odslej pri Evil Eye poskrbijo tudi za športnike, ki imajo dioptrijo. V izbrani model očal Evil Eye je sedaj možno vgraditi original optična stekla. V naši optiki izberete model, ki vam odgovarja in nato mi pošljemo očala v izdelavo v proizvodnjo Evil Eye v Avstrijo. S posvetom našega optika in natančno dioptrijo, ki jo izmerite pri našem optometristu, jamčimo kakovost in vrhunski končni izdelek Evil Eye – športna sončna očala z dioptrijo.

Vsa dioptrijska stekla iz tovarne Evil Eye so izdelana iz polikarbonata, ki zagotavlja 100% zaščito pred škodljivim UV A, B in C sevanjem. Polikarbonat je izjemno trpežen in praktično nelomljiv material. Najbolj napredna tehnologija brušenja stekel omogoča izdelavo tudi višjih dioptrij v kombinaciji z veliko ukrivljenostjo stekel, ki je značilna za športna očala. Ker prihajajo okvir in stekla iz istega laboratorija, je zagotovljena optimalna vgraditev stekel in tovarniška garancija na končni izdelek Evil Eye.

V dioptriji je možno izdelati praktično vse tipe Evil Eye izjemnih leč. Tipi optičnih leč Evil Eye so:

 • Leča LST (Light Stabilizing Technology), ki poudarja kontraste in zmanjšuje vidni stres, ki smo ga deležni pri gibanju skozi različna svetlobna okolja. Leče LST veljajo za prvo izbiro športnikov.
 • Polarizirana stekla v navadni izvedenki in v kombinaciji s tehnologijo LST.
 • Običajna stekla z ali brez zrcalnega nanosa.
 • Fotoobčutljiva stekla Vario različnih barv in stopenj zatemnitve.
 • Višinska stekla najvišje 4. stopnje zatemnitve (Space Lens) za ekstremne svetlobne pogoje, kot je visokogorje, ledeniki.

Izdelava dioptrijskih stekel Evil Eye je prilagojena večji ukrivljenosti stekel, zato je izveden poseben preračun dioptrije, da se zagotovi široko vidno polje in kar najmanjše popačenje slike. Izdelava dioptrije je na voljo v enožariščni, kakor tudi v posebni, športnikom prilagojeni progresivni izvedbi, ki omogoča jasen pogled na vse razdalje.Pri višjih dioptrijah se rob stekel posebno obdela, kar zagotavlja boljšo estetiko in manjšo težo.

Zakaj izbrati oiginalna Evil Eye očala in stekla

 • Optimalen izgled (debelina) stekel in minimalna teža
 • Očala stekla Evil Eye (LST, Vario) so pravo udobje za oči, saj omogočajo jasen in sproščen pogled
 • Popolna skladnost stekel in okvirja
 • Natančen izračun dioptrije ob upoštevanju predpisa dioptrije in karakteristik okvirja
 • Na voljo kar 18 različnih modelov in 13 različnih tipov stekel za različne namene ter pogoje

Evil Eye očala so prava izbira za vse tipe športnikov, poklicnih kot tudi rekreativcev. Na Evil Eye športna očala prisegajo tekači, planinci, pohodniki, kolesarji, plezalci, jadralci, sprehajalci in vsi, ki veliko časa preživijo v naravi.

V našo optiki vam nudimo izbrane kolekcije športnih očal Evil Eye, ki jih lahko povsem personalizirate. Izberete barvo, velikost, lečo in dioptrijo. Možno pa je tudi naročanje po katalogu.

Sončna športna očala EVIL EYE lahko preizkusite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup športnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

  *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

  Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane