Korekcijska očala Lindberg

 

Blagovna znamka Lindberg v svetu velja za eno najboljših in najprestižnejših znamk očal. Svoje uveljavljeno ime so zgradili na inovativnih dizajnih in kakovostnih materialih, ki so oblikovani z najbolj napredno in dovršeno mehaniko. Korekcijska in sončna očala imajo tudi Precious linijo, ki se ponaša z najboljšimi materiali, vključno z visoko kakovostnim in odgovorno pridobljenim titanom, acetatom, platino, zlatom, diamanti in živalskim rogom.


Lindberg Eyewear je dansko podjetje, ki je zvesto skandinavskemu dizajnu. Modeli očal so minimalističnih oblik in imajo poudarek na nežnih detajlih in subtilno uporabljenih barvah. Očala so estetsko dovršena in imajo več kot 100 mednarodno priznanih nagrad za dizajn in stil.


Korekcijska očala Lindberg najbolj izstopajo po svoji lahkosti. Za okvirje se uporabljajo najlažji materiali na svetu, ki so brezhibne izdelave. Korekcijske okvirje priporočamo vsem, ki so občutljivi na težo očal in imajo radi lahkotno udobje.


* Več o zgodovini in zanimivostih očal Lindberg preberite na koncu strani.

 


 

Korekcijski okvirji LINDBERG - ženski


0

 

Korekcijski okvirji LINDBERG - moški


0

 

Korekcijski okvirji LINDBERG - otroški


0

 Korekcijska očala LINDBERG lahko preizkusite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih ali sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu dioptrijskih očal, očal za računalnik, sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.Dejstva in zanimivosti o očalih Lindberg


Očala, ki pustijo vtis


Lindberg očala so izraz estetike in tehnične dovršenosti. Izstopajo iz množice zaradi svojih inovativnih dizajnerskih linij in kombinacij minimalističnih ali udarnih barv in vzorcev. Očala Lindberg so več kot optični pripomoček. So unikatni modni dodatek in sinonim za status in prestiž.


Očala narejena po meri posameznika


Vsa očala Lindberg so 100% prilagodljiva obrazu posameznika. Imajo dodelan ergonomski dizajn, nastavljive nosnike in mostiček. Zaradi kovine titan so izjemno prožna in nastavljiva. Očalna stekla in velikost okvirja se izberejo po meri, prav tako pa tudi oblika in barve držajev in okvirjev. Tako lahko izberete svojo edinstveno kombinacijo. Očala Lindberg so zagotovo najbolj personalizirana očala v naši optiki, saj vam lahko naročimo tudi gravuro vašega imena na notranjo stran držaja.

 

Skandinavski dizajn in odličnost


Lindberg očala so zvesta svojim danskim koreninam, zato v vseh modelih izražajo unikaten skandinavski dizajn. Očala so pogosto minimalistična in nevsiljiva ter izražajo diskretno eleganco in prefinjeno preprostost. Spet v drugih modelih pa so dizajnersko drzna, močna in povsem eksperimentalna. Lindberg očala se ponašajo s preko 100 mednarodnimi nagradami za dizajn. Na njih prisega danska kraljeva družina in številni Hollywoodski zvezdniki ter politiki in poslovneži.


Patentirana izdelava


Očala Lindberg so svojo zgodbo začela leta 1969, ko je Poul-Jorn Lindberg odprl optiko v Aarhusu, drugem največjem danskem mestu. Takrat so bila očala, ki jih je prodajal Lindberg, težka, okorna in nenastavljiva. Neudobna očala so gospoda Lindberga motovirala v razvoj in inovacijo lahkih in udobnih očal. V želji, da ustvari in ponudi ljudem peresno lahek izdelek, narejen iz vrhunskih materialov, prefinjenega dizajna in ergonomsko nastavljiv za vsakega, je nastala ena najinovativnejših znamk očal na svetu LINDBERG.


Leta 1983 se je P.J. Lindberg povezal z arhitektom Hansom Dissingom. Skupaj s sinom Henrikom so snovali in oblikovali legendarno serijo Air Titanium. Uporaba titana je bila v optiki takrat čista inovacija. Kovina titan je Lindbergu in Dissingomu omogočila izjemne tehnične rešitve in utelešenje prefinjenega danskega dizajna. Očala Air Titanium so postavila temelje za meteorski vzpon znamke na sam vrh optične industrije.


Očala iz visokokakovostnega titana

Lindberg je predstavil titan očalni industriji in v kombinaciji z izjemnimi patentiranimi tehničnimi rešitvami postavil standarde v izdelavi unikatnih titanovih okvirjev. Legendarne serije Air Titanium in Air Titanium Rim so povsem minimalistične lahke linije, narejene izključno iz najkakovostnejšega titana, pridobljenega na okolju prijazen način. Popolna personalizacija vsakega okvirja posebej, daje uporabniku neskončne možnosti estetske in ergonomske prilagoditve.


Mojstrstvo Lindberga je kombiniranje titana z ostalimi žlahtnimi materiali optične industrije. Bolj opazna linija Acetanium, ki spaja vrhunski celulozni acetat in titan, navkljub večji vidnosti ohranja neprekosljivo lahkost. Prav tako najdemo v seriji Strip izjemno kombiniranje acetata in barvitega titana, ki daje presunljive estetske učinke ob popolnem udobju nošenja.


Linbergovi snovalci titan uspešno spajajo tudi s tradicionalnimi prestižnimi materiali, kot je naravna roževina in tudi s trendovskim lesom. V vsakem primeru so očala Lindberg unikaten, lahek, udoben in estetsko lep izdelek.


Peresna lahkost


Očala Lindberg so sinonim za udobje in peresno lahkost. Na njih prisegajo ljudje, ki so občutljivi na težo in vsi tisti, ki ljubijo občutek “ničesar na obrazu”. Peresna lahkost je prisotna v vseh korekcijskih očalih kot tudi sončnih očalih. Čeprav je komu sprva nenavaden občutek izjemno lahkih sončnih očal, se hitro navadi na njih in nikoli več ne poseže po težjih očalih.

 

100% garancija


Očala Lindberg naročena v naši optiki so pod 100% garancijo, kar pomeni, da jamčimo za njihovo brezhibno izdelavo in vedno skrbno poskrbimo za njih, če je potrebna prilagoditev ali servis. Po vaši želji očalom tudi zamenjamo stekla in držaje. Lindberg očala so varna in dolgotrajna naložba, ki se poplača v udobju in brezčasnem videzu.