facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala LOVE MOSCHINO

Blagovna znamka MOSCHINO je v svetu mode prepoznana po drznem in ironičnem glam dizajnu. V izstopajočem slogu so oblikovane tudi kolekcije korekcijskih očal Moschino. Moschino korekcijski okvirji so narejeni za ženske, ki se najdejo v kombinaciji neustrašnosti, prefinjenosti in izvirnosti. Očala so elegantna in vidna, saj se rada poigrajo z vzorci in vpadljivimi barvami. 

Pod okrilje Moschina sodi tudi LOVE MOSCHINO, ki nagovarja mlade ženske. Očala Love Moschino so igriva, sveža in mladostna ter odražajo popolno ravnovesje med glamurjem in eleganco. Očala Moschino in Love Moschino utelešajo kakovost in kreativnost, ki je pika na i ženskemu značaju, ki prisega na edinstvenost in izjemnost.

Korekcijska očala MOSCHINO lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane