facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala M Missoni

M Missoni, podaljšek priznane luksuzne modne hiše Missoni, je dobro znana italijanska znamka, slavljena zaradi svojih edinstvenih pletenih oblik in živahnih vzorcev. Njihova kolekcija očal odraža prepoznavni slog znamke, ki združuje sodobne oblike s pogumnimi barvami, vzorci in teksturami. Okvirji so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot so acetat, kovina ali njihova kombinacija, kar zagotavlja trpežnost in razkošje.

Korekcijski okvirji M Missoni se ponašajo z natančno pozornostjo do podrobnosti, ki vključujejo izdelane dodatke, kot so kovinski dodatki, logotipi in teksturirani zaključki, kar doda globino in vizualni interes. Značilni zigzagov vzorec znamke, skupaj z drugimi geometrijskimi in abstraktnimi vzorci, dodaja igrivost in hkrati sofisticiran pridih okvirjem. Vsestranskost je ključen element njihove kolekcije, saj ponujajo okvirje primernih za vsakodnevno nošenje, pa tudi izstopajoče kose, ki dvignejo vsak videz.

Ne glede na to, ali iščete modne sončna očala ali okvirje za dioptrijo, očala M Missoni ponujajo širok izbor možnosti, ki ustrezajo različnim priložnostim in osebnim stilom. Sprejmite ustvarjalno estetiko znamke in izrazite se s poudarjenimi in skrbno oblikovanimi očali.

Korekcijska očala M Missoni lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane