facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijski očala MASUNAGA

Izkusite izjemno obrt Masunaga korekcijskih očal. Izdelana s preciznostjo in skrbjo že od leta 1905, Masunaga združuje tradicionalne tehnike z moderno estetiko, da ustvari korekcijska očala brez primere. Z uporabo vrhunskih materialov, kot so acetat, titan in nerjaveče jeklo, so Masunaga okvirji trpežni in stilsko dovršeni. Izberite med klasičnimi, retro navdihnjenimi modeli ali sodobnimi minimalističnimi slogi, ki zadovoljijo različne okuse.

Udobnost je pri Masunaga okvirjih ključna. Na voljo v različnih velikostih, zagotavljajo popolno prileganje za različne oblike obraza in potrebe po dioptriji. Lahki in ergonomsko oblikovani okvirji zagotavljajo izjemno udobje tudi pri dolgotrajnem nošenju.

Bogata dediščina obrti Masunaga zasije v vsakem izdelku. Vešči obrtniki ročno izdelujejo vsak okvir in posvečajo pozornost vsakemu detajlu. Rezultat so očala, ki so ne samo vizualno osupljiva, ampak tudi brezhibno obdelana. Z več kot stoletno tradicijo odličnosti je Masunaga cenjeno ime v industriji.

Korekcijska očala MASUNAGA lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane