facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala iGreen

iGreen je italijanska blagovna znamka očal, znana po inovativnih in stilsko dovršenih očalih ter sončnih očalih. Ponuja širok nabor možnosti prilagajanja, kar omogoča osebam, da personalizirajo okvirje glede na svoje preference. iGreen uporablja visokokakovostne materiale, kot je poliamid, ter vključuje napredne tehnologije, kot je sistem spominskega kovine, ki zagotavlja trpežnost in udobje. Znamko odlikuje tudi živahna paleta barv, saj ponuja širok izbor odtenkov in vzorcev.

Trajnost je pomembna vrednota za iGreen, saj se zavzema za uporabo okolju prijaznih materialov in zmanjšanje odpadkov. S iGreen pričakujte edinstvena in prilagojena očala, ki združujejo slog, tehnologijo in trajnost.

Korekcijska očala iGreen lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane