facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Športna zaščitna korekcijska očala

Prva izbira vsakega športnika, ki potrebuje korekcijo vida, so ponavadi kontaktne leče, ki omogočajo izjemen centralni in periferni vid ter ne motijo med samim športom. Obstaja pa skupina ljudi, ki ne nosijo kontaktnih leč (otroci, osebe s suhimi očmi), zato morajo za športno udejstvovanje najti drugo alternativo. Rešitev je v športnih zaščitnih očalih, ki so nujna za vse športe z žogo, kot so košarka, nogomet, rokomet, tenis, squash idr. V naši zbirki nudimo očala testirana s strani športnih združenj, ki ustrezajo strogim zahtevam in specifiki posameznega športa.

Športna zaščitna korekcijska očala so iz lahkih nelomljivih materialov, z gumiranim notranjim delom in nosnikom, ki v primeru naleta žoge zmanjša možnost poškodb. Držaji so nastavljivi in zamenljivi, da lahko uporabimo tudi naglavni trak, ko je zahtevan maksimalen oprijem.

V športna zaščitna korekcijska očala lahko vgradimo vsakršno dioptrijo, uporabljamo pa izključno nelomljive materiale stekel, kot sta trivex in polikarbonat, da zagotovimo maksimalno varnost. Po želji izdelamo tudi zatemnjena ali fotoobčutljiva stekla za zunanjo uporabo.

Ker sta ergonomija in udobje pri športu izjemnega pomena, so zaščitna športna korekcijska očala dobavljiva v več velikostih, modelih in barvah; za najmlajše, malo manj mlade in najstarejše.

Vabljeni v Optiko Oblak po vaša zaščitna športna korekcijska očala. Skupaj bomo izbrali ustrezen okvir in poskrbeli za točno izmerjeno in narejeno dioptrijo v očalnih lečah.

Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane