facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Marc Jacobs

Blagovna znamka MARC JACOBS je znana po svoji bujni ustvarjalnosti, uporniški naravi in nepredvidljivem duhu. Hkrati predstavlja klasični dizajn in luksuzni slog ter uporabnost prepleteno z glamurjem. Kolekcije očal Marc Jacobs združujejo konvencionalne tradicije z najbolj inovativnimi tehnikami in kakovostjo.

Očala Marc Jacobs so vabljiva moškim in ženskam, ki radi pokažejo svojo osebnost skozi pisane modele korekcijskih okvirjev, ki izkazujejo prefinjeno senzibilnost mešano s sodobnim slogom, ki spominja na vintage ali mestni retro ali športni šik. Marc Jacobs korekcijska očala so fuzija različnih razpoloženj in okolij, ki so dodelana v detajlih in dodajo “vau” pridih izbrani podobi.

Korekcijska očala MARC JACOBS lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane