facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala BOSS

Odkrijte esenco elegancije in sofisticiranosti z okvirji BOSS Eyewear. Kot del znane luksuzne modne blagovne znamke BOSS, ponuja osupljivo zbirko okvirjev, ki združujejo klasične dizajne s sodobno estetiko. Izdelani s skrbnim poudarkom na detajlih in uporabo visokokakovostnih materialov, ti okvirji ponazarjajo izpopolnjenost in brezhiben slog.

Izdelani z mislijo na trajnost in udobje, so okvirji BOSS izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot so acetat, kovinske zlitine in lahke plastike. Rezultat so okvirji, ki ne samo izgledajo osupljivo, ampak zagotavljajo natančno prileganje za celodnevno nošenje. Omislite si minimalistični čar in čiste linije, ki definirajo okvirje BOSS Eyewear in ustvarite modno izjavo z nevsiljivo eleganco.

Nadgradite svojo zbirko očal z okvirji BOSS in doživite združitev klasičnega dizajna in sodobne mode.

Korekcijska očala BOSS lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane