facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Digitalna očala

Očala za digitalno aktivne ljudi

Življenje v času COVID-19 in po, je povečalo medmreženje z uporabo digitalnih naprav. Zaradi povečanja video komunikacije, so postala očala najbolj markanten element na našem obrazu. Očala so tako prestopila prag optičnih pripomočkov in postala nujni trendi digitalni modni dodatek. Očala so z video komunikacijo postala mnogo več kot držala dioptrijskih leč. Očala so v digitalni dobi instrument, ki predstavlja osebnost, značaj in način, kako biti z drugimi.

Okvirji, ki najbolj transformirajo in očarajo v video komunikacijah, so narejeni iz acetata, ki nudi pisano paleto barv, vzorcev in možnosti dizajna. Acetatni okvirji imajo rahel lesk in učinek kakovosti in prefinjenosti. Acetatni okvirji so dobro vidni, včasih udarni in drugič preliti v nežnih pastelih. Navdušujejo tako ženske kot moške. Acetatni okvirji so največkrat uporabljen material v optični modni industriji.

V naši optiki so na voljo očala iz acetata sledečih blagovnih znamk: Hugo BossGucciCarreraMoleskineMarc JacobsMoschinoLindberg in Guess.

Ob pogostejši video komunikaciji, ki jo je prinesel korona virus, je ključni element našega življenja postala tudi higiena. Predvsem higiena umivanja rok. Zato so očala dodatno pridobila na veljavi, saj so higienično učinkovita in enostavna za vzdrževanje. S kontaktnimi lečami tvegamo okužbo, saj bakterije skozi prste prenesemo v oči in od tam naprej v telo. Prav tako nas očala ščitijo, ne le pred virusi, ampak tudi pred sindromom suhih oči, ki je številka ena med očesnimi sindromi. Dolgotrajno gledanje v ekrane, prepih in klima, močno bremenijo naše oči, zato pride do sindroma suhega očesa. Očala tako ščitijo oči pred direktno izpostavljenostjo okolju in hkrati omogočajo ustrezno zaščito (modri bloker), ki varuje oči pred izpostavljenostjo modri svetlobi.

Priskrbite si digitalna očala, ki bodo odražala vašo podobo in navdušila vaše video sogovornike.

V naši Optiki Oblak imamo širok nabor korekcijskih okvirjev in kakovostne očalne leče. Vabljeni!

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane