facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Serengeti

Blagovna znamka SERENGETI je vse od svojega nastanka leta 1985 sinonim za najbolj napredna sončna očala na svetu. Opremljena so z vrhunskimi mineralnimi stekli proizvajalca Corning, v katerih so združena najnovejša dogajanja optične znanosti. Polarizacija, fotoobčutljivost in filter, ki blokira 95% spektra modre svetlobe, omogočajo najbolj popoln vid v vseh pogojih.

Sončna očala Serengeti imajo najbolj dovršena stekla, ki so vpeta v okvirje vrhunskih materialov in brezčasnih dizajnov. Serengeti očala ponujajo izbor od vedno elegantnega acetata, lahkega in naprednega nylona TR90, do izpopolnjene kovinske zlitine niklja, srebra in nerjavnega jekla. Na Serengeti sončna očala prisegajo vozniki in vsi, ki imajo težave z bleščanjem.

Serengeti sončna očala vsako leto ponudijo modne, elegantne, urbane in športne dizajne. Moška in ženska sončna očala Serengeti so umirjenih klasičnih barv in ponujajo stekla vseh bravnih odtenkov, katere je možno narediti tudi z dioptrijo.

Sončna očala SERENGETI lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane