facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Športna očala Evil Eye

Kultna sončna očala Adidas so leta 2020 zamenjala lastnika in prešla iz avstirjskega izdelovalca Silhouette k italijanskemu gigantu Marcolinu. Silhouette, ki je izdelal Adidasov najbolj prodajani model športnih sončnih očal evil eye, sedaj nastopa pod lastno blagovno znamko Evil Eye, ki še naprej ohranja vrhunsko kakovost in najboljše ergonomsko prileganje za izvajanje različnih športov in rekreacije.

V Optiki Oblak so na voljo modeli Evil Eye, kateri se lahko izdelajo z dioptrijo po meri in se naročijo po katalogu.

Sončna očala Evil Eye so ohranila polikarbonatne leče, ki so odporne na udarce, kar je pri športu zelo pomembno. Še vedno so narejene iz trpežnih materialov, kot je SPX®, ki daje očalom prožnost in lahkost. Očala so tudi ergonomsko oblikovana in imajo možnost nastavljanja po meri obraza. Očalne leče se izberejo glede na uporabo, želje in šport. Izberete lahko različne zatemnitve, polarizacijo, hidrofobni nanos in blokator modre svetlobe ter fotokromatska stekla.

Evil Eye sončna očala so priljubljena med kolesarji, planinci/pohodniki in tekači. Na voljo so tako moški kot ženski modeli, v dveh ali treh velikostih.

Sončna očala ADIDAS in EVIL EYE lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane