facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Bolle

Blagovna znamka BOLLE je svetovno priznana znamka športnih očal. Francosko podjetje izdeluje športna očala že od leta 1888 in je v svoji dolgi zgodovini nanizalo kar nekaj kultnih modelov, kot so očala za kolesarjenje Chronoshield. Poleg sončnih očal Bolle izdeluje smučarska očala, smučarske čelade in kolesarske čelade ter športna zaščitna očala. Nakljub močni prisotnosti v športu ima Bolle popularno urbano linijo sončnih očal, ki nagovarja sodobne moške in ženske, ki prisegajo na udobje in kakovost ter mestno-športni slog.

Sončna očala Bolle poleg udobja in tehnične dovršenosti ponujajo vrhunske leče, ki so večinoma polarizirane. V novi kolekciji sončnih očal Bolle so nove HD polarizirane leče, ki združujejo dve tehnologiji, in sicer filter za izboljšanje kontrasta in polarizacijo, ki preprečuje bleščanje. Bolle sončna očala so na voljo v klasičnih športnih oblikah in modnih urbanih dizajnih.

Sončna očala BOLLE lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane