facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Gucci

Modna blagovna znamka GUCCI je sinonim za visoko modo in vrhunski dizajn, ki vsako leto ponudi bogato kolekcijo sončnih očal. Sončna očala Gucci so drznih in močnih okvirjev, mogočnih vzorcev, neustrašnih oblik in tudi svežih damskih linij.

Kot se spodobi za eno najprestižnejših blagovnih znamk na področju mode in luksuza, so Gucci sončna očala največkrat narejena iz enkratnega acetata, ki daje očalom prefinjen lesek in omogoča očarljive kombinacije barv in vzorcev. Sončna očala Gucci ponazarjajo eklektičen in romantičen slog, pisan na kožo svobodni, dinamični in uspešni osebi. V naši optiki so na voljo moški in ženski modeli.

Sončna očala GUCCI lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane