facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Minima Kid

Minima Kid Collection ponuja visokokakovostna, elegantna in trpežna očala, zasnovana posebej za otroke. Kolekcija vključuje različne stile okvirjev, vključno z zamenljivimi titanovimi sistemi, z acetatnim okvirjem in na vijake (brez okvirja), kar zadovoljuje različne okuse in potrebe. Paleta živih barv, kot so modra, zelena, oranžna in druge, otrokom omogoča izražanje njihove individualnosti. Okvirji so izdelani iz vrhunskih materialov, kot so acetat in titan, ki so lahki, hipoalergeni in zasnovani za aktivni življenjski slog. Prilagodljivi nosniki in upogljive tečaji zagotavljajo udobje in varno prileganje.

Minima se zavezuje inovacijam in varnosti, zaradi česar je kolekcija Kid odlična izbira za mlade nosilce očal. Okvirji so robustni in odporni na lomljenje, kar zagotavlja, da ostanejo v dobrem stanju tudi ob redni uporabi. Sodobni in elegantni dizajni poskrbijo, da so otroci videti modno, medtem ko uživajo v praktičnih prednostih svojih očal.

Korekcijska očala Minima Kid lahko preizkusite skupaj z otrokom v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane