facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Športna sončna očala z dioptrijo

Za vse prave športne navdušence – Podarjamo 30 € ob nakupu!

Športna sončna očala z dioptrijo

V naši optiki poskrbimo, da tudi športniki, ki potrebujejo korekcijo vida niso prikrajšani. Sodobna tehnologija izdelave korekcijskih stekel namreč omogoča, da lahko večino športnih očal izdelamo z dioptrijo za praktično vsakogar. Pri izdelavi dioptrijskih športnih očal prisegamo na okvirje preizkušene kakovosti, kot so EvilEye, Bolle ter Cebe, ki zagotavljajo učinkovito namestitev korekcijskih leč ter udobno in varno uporabo.

DIOPTRIJA V ŠPORTNIH SONČNIH OČALIH – POGOSTA VPRAŠANJA

Komu lahko izdelamo športna sončna očala z dioptrijo?

Prav za vsakogar najdemo primerno rešitev, pa naj bo vaša težava kratkovidnost, daljnovidnost ali astigmatizem. Izbira primernega okvirja je nato odvisna od stopnje vaše dioptrije, očesnih parametrov, dimenzije obraza ter seveda glede na namen uporabe. Kakšne vse vrste športnih sončnih očal glede na namen uporabe poznamo si preberite TUKAJ .

Lahko izdelamo tudi progresivna športna očala?

Da, tudi za športnike, ki že potrebujejo korekcijo vida na blizu je možno izdelati športna očala. Nekateri se sicer odločajo samo za vgradnjo dioptrije za daljavo, vendar nastane problem, ko je treba kaj pogledati na blizu. Z multifokalnimi športnimi očali bo korigiran vaš vid na daljavo, hkrati pa boste lahko pogledali na kolesarski števec, navigacijsko napravo ali zemljevid. Za nekoliko manj zahtevne uporabnike lahko naredimo tudi športna bifokalna očala, kjer je v lečo na spodnjem koncu vgrajeno majhno okence za gledanje na bližino. Ta opcija je tudi cenovno bolj ugodna od progresivne izvedbe.

Kakšna stekla lahko vgradimo v športna sončna očala?

Izbor stekel za dioptrijska športna sončna očala je izjemno širok, tako da lahko zadovoljimo prav vsa pričakovanja uporabnikov. Izbirate lahko med polariziranimi stekli v različnih odtenkih; klasičnih barvanih steklih v mnogoterih barvah ter stopnjah zatemnitve; na voljo pa so tudi fotoobčutljiva ali fotoprilagodljiva stekla, ki bodo spreminjala intenziteto barve glede na svetlobne pogoje. Na stekla vam lahko nanesemo tudi trendovske ogledalne premaze v različnih barvah, ki bodo poudarila športen izgled vaših očal. Tesno sodelujemo s proizvajalcem očal EvilEye, ki ima svoj hišni laboratorij za izdelavo korekcijskih stekel, kar pomeni, da lahko tudi tisti, ki imate dioptrijo uživati v prav enaki tehnologiji stekel. Tako vam izdelajo tudi njihova najbolj znana športna stekla LST v vaši dioptriji. Ta izjemno kontrastna stekla v bakreni barvi pokrivajo kar najširši spekter svetlobnih pogojih in predstavljajo standard kakovosti stekel za športno uporabo.


Za več informacij vas vabimo, da nas obiščete na Dalmatinovi ulici 11 v Ljubljani, vsak dan od ponedeljka do petka smo za vas na voljo od 09:00 do 17:00 ure. Skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaše  potrebe in športne aktivnosti!