facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Športna očala priznanih blagovnih znamk

Sončna očala za šport

V naši optiki imamo široko izbiro sončnih očal za šport, za rekreacijo, tek, kolesarjenje, ribolov, smučanje, plezanje, alpinizem, … V večino modelov očal za šport je možno vgraditi dioptrijo.

Vabljeni na ogled aktualnih kolekcij. Optiki vam bodo svetovali kakšen tip športnih očal izbrati. Če imate dioptrijo, imamo na voljo tudi športna očala z dioptirijo. V tem primeru vam bo optik dodatno svetoval kakšna stekla in obliko športnih očal izbirati.

Pri nas so na voljo le preverjene kakovostne znamke športnih očal. Na izbiro je več moških in ženskih modelov, ki pa vam jih lahko glede na barvo in stekla prilagodimo. Možno je tudi naročanje po katalogu.V naši Optiki Oblak so na voljo blagovne znamke športnih sončnih očal:

ŠPORTNA OČALA Bolle, Evil Eye, Julbo, Cebe, lahko pomerite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane