facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Cebe

CEBE je najstarejša blagovna znamka športnih očal na svetu, ki slovi po dovršenih optičnih lečah in izjemno kakovostnih ter trpežnih okvirjih. Tehnično napredna športna očala CEBE so zasnovana za zmogljivost in udobje.

Cebe sončna očala imajo 130-letno tradicijo in so še posebej prepoznana kot vrhunska alpinistična očala. Na sončna očala Cebe prisegajo ekstremniki športniki, planinci, kolesarji in aktivni rekreativci.

Sončna očala Cebe so klasičnih in športnih oblik. Narejena so tako za ženske in moške kot najstnike in otroke. Večina modelov je na voljo tudi s polarizacijo. V naši optiki lahko izdelamo Cebe sončna očala po meri z vašo dioptrijo.

Sončna očala CEBE lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane