facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Očala za čez očala

Iščete alternativo sončnim očalom z dioptrijo? Potem je učinkovita rešitev clip-on, sončni nastavek za očala ali sončna očala za čez korekcijski okvir. Obe možnosti sta ugodna in kakovostna alternativa dioptrijskim sončnim očalom.

Sončni nastavek za očala, clip-on oz. sončno natikalo

Če bi radi nadgradili vaša korekcijska očala v sončna korekcijska očala, je najlažja in najcenejša možnost uporaba sončnega nastavka. Gre za preprosta sončna očala, ki jih z majhnim mehanizmom pritrdimo na korekcijska očala. Različni tipi pritrditvenih mehanizmov omogočajo, da lahko s sončnim natikalom opremimo vse vrste okvirjev; tako plastične, kovinske kot tudi tiste brez okvirjev. Sončni nastavek je enkratna rešitev, kot dodatna sončna očala ali izhod v sili, ko klasičnih sončnih očal nimamo pri sebi ali v avtu.

Stekla so na voljo v standardnih zatemnitvah, barve rjave, sive in zelene, ter v polarizirani in nepolarizirani izvedbi. Za posebne namene, kot je vožnja v slabem vremenu ali za ribarjenje, so na voljo tudi stekla v rdeči ali rumeni barvi, za povečevanje kontrasta in boljšo vidljivost.

Vozniki bodo še posebej navdušeni nad mehanizmom, ki omogoča hiter dvig nastavka ob spremembi svetlobnih razmer (vožnja skozi tunel). Za vse, ki želijo, da zaščita oči proti soncu zavzame čim najmanj prostora (popotniki, kolesarji), pa izdelamo zložljive nastavke, ki se zložijo na velikost enega okularja.

Vse sončne nastavke brez okvirja vam v Optiki Oblak v pol ure prilagodimo točno po merah vaših korekcijskih očal. Tako enostavno in hitro posodobite videz vaših najljubših korekcijskih očal in poskrbite za zaščito oči, ko ste izpostavljeni sončni svetlobi.

Izbirate lahko tudi med modnimi sončnimi nastavki z okvirjem, s katerimi boste korekcijskemu okvirju dodali povsem nov trendovski videz. Ti so na voljo v več oblikah in velikostih ter različnimi tipi stekel, tudi s priljubljenim ogledalom.

Vsa stekla v sončnih nastavkih so izdelana po optičnih standardih in nudijo 100% UVA in UVB zaščito.

Sončna očala, ki se nosijo preko korekcijskih očal

Cenovno ugodna in učinkovita zaščita pred soncem za uporabnike korekcijskih očal, so tudi sončna očala, ki se nosijo preko korekcijskih okvirjev. Priporočamo jih ljudem, ki cenijo preprosto uporabo in pričakujejo optimalno zaščito svojih oči. V primerjavi s sončnimi nastavki zagotavljajo bistveno boljšo zaščito, sploh proti svetlobi, ki prihaja s strani in od zgoraj. Na voljo je več modelov v različnih barvah in velikostih z različnimi tipi stekel. Za vsak korekcijski okvir, najdemo primerno rešitev.

Očala so izdelana iz lahkih sodobnih materialov (TR90, grilamid) in so odporna proti lomu ter zagotavljajo dolgo življensko dobo. Stekla nudijo 100% zaščito pred škodljivim UV sončnim sevanjem in so izdelana po optičnih standardih, kar zagotavlja jasen vid brez popačenj in neprijetnega zibanja. Prav tako so obdelana s trdim slojem in hidrofobnim nanosom, kar pomeni, da so odporna proti praskam in odbijajo vodne kapljice ter preprečujejo oroševanje.

Oglasite se v naši Optiki Oblak z vašimi korekcijskimi očali, kjer bomo poiskali najboljšo zaščito za vaše oči pred soncem, ali s pomočjo nastavka za očala ali sončnimi očali, ki se nosijo preko korekcijskega okvirja. Po potrebi izdelamo tudi sončna očala z dioptrijo.

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane