facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Mehke kontaktne leče

1-dnevne kontaktne leče za enkratno uporabo

1-dnevne kontaktne leče so namenjene za en dan, za enkratno uporabo. Po koncu dneva kontaktno lečo zavržemo, naslednji dan pa ponovno odpremo novo in svežo kontaktno lečo. Iz tega razloga so primerne za vse uporabnike, ki sicer nosijo očala a se občasno ukvarjajo s športom ali pa si želijo odmor od očal. Čez poletje so primerne za uporabo s sončnimi očali, ker ni potrebno izdelati sončnih očal z dioptrijo.

V naši Optiki Oblak imamo sledečo ponudbo:

Acuvue Oasys 1-day with HydraLuxe

Oasys with HydraLuxe™ je kontaktna leča, ki ima lastnosti solz, ki delujejo z vašim naravnim solznim filmom, kar zagotavlja celodnevno udobje. Lečka omogoča izjemno zmogljivost in pomaga, da je občutek utrujenih oči stvar preteklosti. Ima najvišjo raven zaščite pred UV žarki in je prilagojena osebam, ki dolge ure preživijo ob digitalnih napravah.

Kontaktne leče Acuvue Oasys with HydraLuxe™ za enkratno uporabo so na voljo v priročnih 90-dnevnih pakiranjih.

Clariti 1 day CooperVision

Clariti 1 day CooperVision leče iz silikonskega hidrogela omogoča boljši prehod kisika skozi roženico kot hidrogel, prednost je v bolj belih očeh in bolj zdravega nošenja leč. Dnevne kontaktne leče Clariti 1 day omogočajo 100-odstotno porabo kisika na roženici. Pravzaprav omogočajo več kot le priporočeno količino kisika po površini celotne leče in tako ohranjajo zdravje oči.

Focus Dailies AquaComfort Plus

Focus Dailies All Day Comfort so mehke kontaktne leče za enkratno uporabo. Izdelane so iz materiala Nelfilcona A s substanco PVA, ki se ponavadi uporablja v očesnih kapljicah za vlaženje oči. Z vsakim mežikom očesa se substanca sprošča in zagotavlja lečo vlažno, kar omogoča udobno nošenje preko celega dne. Primerne so za občutljive oči, saj so izredno udobne. Njihova uporaba je preprosta saj jih po uporabi enostavno odvržemo. V paketu je 30 leč.

Focus Dailies for Astigmatism

Focus Dailies Toric All Day Comfort so mehke dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Torične leče zaradi svoje oblike (dve sprednji tanki coni in torično ozadje) zagotavljajo dobro dinamično ravnotežje. Lečo je zato mogoče hitro in enostavno namestiti. Premer leče – 14.20 mm zagotavlja njeno stabilnost, ki se odraža v skladnem in stabilnem vidu. V paketu je 30 leč.

Focus Dailies Progressive

Focus Dailies Progressives so multifokalne dnevne leče. Omogočajo nemoten in kakovosten vid pri vseh razdaljah. Predstavljajo najenostavnejši način uporabe kontaktnih leč in so posebej primerne za tiste, ki leče nosijo le občasno. Poleg tega ne potrebujete tekočine za čiščenje in vzdrževanje.