facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Zaščitna očala Polaroid

COVID-19 je spodbudil svetovno znano znamko Polaroid k proizvodnji zaščitnih očal – maske. Pod sloganom OSTANITE ZDRAVI ustvarja prozorna očala z elastičnim trakom, ki se namestijo na glavo in nudijo popolno zaščito očem. Prav tako se enostavno namestijo in snamejo zahvaljujoč prilagodljivem elastičnem traku. Očala so modnega dizajna, PPE certificirana in 100% narejena v Italiji.

Zaščitna očala so namenjena zdravstvenim delavcem in vsem, ki delajo v neposredni bližini z ljudmi. Očala varujejo oči pred vstopom virusov (tudi COVID-19) in bakterij. Ustrezna zaščita pa so tudi za na kolo, ko ni sončne svetlobe in so dobra zaščita oči pred vetrom in klimo.

Cena zaščitnih očal Polaroid = 35,00 EUR
V Polaroid zaščitna očala ni mogoče vgraditi dioptrije, zato se osebam z dioptrijo pri nošenju zaščitnih očal svetuje nošenje kontaktnih leč.

Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru ljubljane

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane