facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Otroška sončna očala Cebe

Blagovna znamka CEBE je uveljavljena znamka športnih sončnih očal. Ponuja lahka in kakovostna športna očala, ki so dodelana tehnološko in oblikovno.

Cebe sončna očala imajo še posebej razvito otroško linijo, ki je narejena iz hipoalergenih materialov in ergonomsko oblikovana posebej za otroke. Leče so najvišje kakovosti in blokirajo tudi modro svetlobo. Posebni pa so tudi držaji, ki so oblikovani tako, da se popolnoma prilegajo otroškemu obrazu.

Poleg enkratnih materialov in dizajna so Cebe sončna očala za otroke toplih in všečnih barv. Zato so med otroki zelo priljubljena. Otroška sončna očala Cebe vsako leto posodobimo skladno z modnimi trendi. Vabljeni na pomerjanje otroških sončnih očal skupaj z otrokom ali malčkom.

Otroška sončna očala CEBE lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane