facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Polaroid

Blagovna znamka POLAROID sodi med najprepoznavnejše znamke očal. Polaroid očala so sinonim za polarizirana sončna očala a v svojih bogatih kolekcijah ponujajo tudi enkratne korekcijske okvirje.

Korekcijski okvirji Polaroid so mladostnih oblik in igrivih barv, klasičnih in sodobnih silhuet, ter se ponašajo z udobnimi in lahkimi materiali. Kolekcije se osvežijo dvakrat na leto, zato resnično ponujajo raznolik nabor moških in ženskih korekcijskih okvirjev. Polaroid očala so še posebej priljubljena med mladimi in najstniki, zaradi prijetnih dizajnov in dobrega razmerja med ceno in kakovostjo.

Korekcijska očala POLAROID lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane