facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Julbo

Blagovna znamka JULBO je svetovno priznana znamka športnih očal. Sončna očala Julbo ponujajo pisano kolekcijo za šport in urbani življenjski slog. Športna očala so namenjena tako rekretivcem kot profesionalnim športnikom. Julbo očala so priljubljena pri plezalcih, pohodnikih in planincih ter kolesarjih in tekačih. Na njih prisegajo tudi ljubitelji vodnih športov.

Sončna očala Julbo imajo kakovostna stekla, večinoma narejena iz polikarbonata. Lahko so tudi polarizirana. Športna očala Julbo so ergonomsko oblikovana za moški in ženski obraz. So lahka in dobna za nošenje. Naredimo jih tudi po meri z vašo dioptrijo.

V naši optiki vsako leto osvežimo kolekcije. Bogato izbiro imamo tudi za otroke in dojenčke. Še posebej je priljubljen model Julbo Looping.

Sončna očala JULBO lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane