facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Moschino

Blagovna znamka MOSCHINO v modnem svetu velja za ekstravagantno znamko, kjer je drznost in unikatnost v ospredju. Edinstveni Moschino združuje ironični glam z luksuzom. Znamki modne ikone pripisujejo sinonime: ustvarjalno, ironično, nespoštljivo!

Moschino sončna očala so elegantna, stilska in vedno izstopajo. Krasijo jih enkratni detajli in okvirji ozirajočih oblik. Nemalokdaj so očala futoristična in slikovita. Sončna očala Moschino so popoln dodatek pogumnim ljudem, ki obožujejo avtentični stil in prisegajo na razkošen italijanski dizajn.

Znamka Moschino ima tudi mlajšo linijo imenovano LOVE MOSCHINO. Tudi ta je uveljavljena v svetu mode a kot igriva, živahna in super elegantna linija. Kot beseda Love – Ljubezen pove, gre za dizajne, ki so čutni in doživljajski. V primerjavi z Moschinom so sončna očala nežna, pozitivna in univerzalna. Love Moschino sončna očala krasijo pop art potisi, srčki, zlate verige in maksi črke. So enkratna izbira modnim navdušencem z izbranim stilom.

Sončna očala MOSCHINO in LOVE MOSHINO lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane