facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Missoni

Modna blagovna znamka MISSONI je prestižna italijanska znamka, ki je v svetu prepoznana po barvnih tkaninah v zigzag vzorcu. Missoni nagovarja močne in samozavestne ženske, ki prisegajo na barve in dizajn. Skladno s svojo filozofijo Missoni izdeluje tudi sončna očala, ki vsako leto ponujajo ženstvene, drzne in unikatne modele.

Sončna očala Missoni se utelešajo v kakovostnih materialih, v značilnih barvnih kombinacijah in v sodobni reinterpretaciji ikoničnih tekstur. Missoni sončna očala so obogatena s prefinjenimi oblikami in vrhunsko izdelavo. Odražajo čisto in subtilno ženstvenost.

V naši optiki je na izbiro tudi cenejša linija sončnih očal M MISSONI, ki nagovarja mladostno sodbno žensko. M Missoni sončna očala so lahkotna, igriva in se prilegajo elegantnemu in urbanemu slogu.

Sončna očala Missoni in M Missoni izdelamo tudi po meri z vašo dioptrijo.

Sončna očala MISSONI in M MISSONI lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane