facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Marc Jacobs

Blagovna znamka MARC JACOBS je znana po svoji bujni ustvarjalnosti, uporniški naravi in ​​nepredvidljivem duhu. Zagovarja avtentični dizajn, ki je močno priljubljen med vsemi generacijami. V modni hiši Marc Jacobs se poigravajo z različnimi stili, materiali in barvami, ter kreirajo modele od klasike, do urbanega in ekperimentalnega dizajna.

Marc Jacobs sončna očala združujejo konvencionalne tradicije z najbolj inovativnimi tehnikami in kakovostjo. Dovršene kolekcije sončnih očal so namenjene tako ženskam kot moškim, ki imajo izrazito identiteto in osebnost. So popularen modni dodatek tudi fashionistam.

Sončna očala MARC JACOBS lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane