facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Look

Look je priznana italijanska znamka očal, ki že več kot tri desetletja ustvarja visokokakovostna očala in sončna očala. Očala blagovne znamke Look so izjemno priljubljena, njihova kolekcija sončnih očal izstopa kot ena najboljših v industriji.

Sončna očala Look odlikujejo elegantni in sodobni dizajni, ki ponujajo tako slog kot funkcionalnost. Z njihovo široko izbiro oblik, velikosti in barv lahko zagotovo najdete popoln par, ki ustreza vašim individualnim okusom in željam. Visokokakovostne leče so odporne proti praskam, trajne in zagotavljajo maksimalno zaščito pred UV-žarki, zato so Look sončna očala idealna izbira za modni dodatek ter zaščito oči. Poleg izjemnih leč so sončna očala Look znana tudi po udobnih in lahkih okvirjih. Blagovna znamka uporablja visokokakovosten acetat in lahke kovine, kot je titan, za ustvarjanje okvirjev, ki so trdni in udobni za nošenje tudi v daljših časovnih obdobjih.

Sončna očala LOOK lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane