facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Lindberg

Svetovno uveljavljena blagovna znamka LINDBERG sodi med najeksluzivnejše in najprestižnejše znamke. Lindberg nosijo slavne osebnosti, danska kraljeva družina, politiki in poslovno uspešni ljudje. Lindeberg je znamka za ljudi prefinjenega okusa, ki imajo radi čiste in minimalne linije ter prisegajo na peresno lahke okvirje.

Lindberg sončna očala nudijo pisan izbor; od drznih dizajnov nekonvencionalnih oblik, do enkratnih bravnih kombinacij, do čiste klasike. Vsi modeli pustijo pečat in izžarevajo minimalistično moč in dovršenost. Sončna očala Lindberg so vedno dodelana ročno, brez vijakov in zakovic. Imajo nastavljive mostove, različne dolžine ročajev in različne oblike nosnikov, ki se personalizirano prilegajo kupcu. Lindberg sončna očala se ponašajo z enkratnim materialom trpežnega, prožnega in ultra lahkega titana ter acetata. Očalne leče so najvišje ZEISS kakovosti z antirefleksnim premazom in popolno UV zaščito.

Sončna očala Lindberg so več kot modni dodatek. So estetika na najvišjem nivoju in vsak model zase izraz mojstrskega rokodelstva spojenega z najnovejšo tehnologijo.

Sončna očala LINDBERG lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane