facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Jimmy Choo

Jimmy Choo je prestižna modna znamka, ki je znana po svoji ekskluzivni ponudbi luksuznih dodatkov, vključno z vrhunskimi sončnimi očali. Znamka je znana po svojih elegantnih in šik oblikah, ki vključujejo vrhunske materiale, da ustvarijo izdelke, ki so estetsko prijetni in trpežni. Od leta 1996 je ustvarila edinstveno dediščino v svetu mode, kjer se ustvarjanje umetniških del, ki izžarevajo prefinjenost in vrhunsko kakovost, šteje kot pravi imperativ. Izdelki Jimmy Choo so znani po svoji neprimerljivi kakovosti in pozornosti do detajlov, ki so dosegli kultni status po vsem svetu. Vsak kos obutve ali dodatka je zasnovan, da ženske osvobaja in ji daje samozavest, ki jo potrebuje, da izstopa v množici. Poleg tega, da je Jimmy Choo sinonim za ekskluzivnost in prestiž, pa ima znamka tudi humanitarno noto. Podjetje je dolgoletni podpornik fundacije za preprečevanje aidsa in izboljšanje življenjskih pogojev na Afriškem kontinentu.

Med izborom sončnih očal je Gotha priljubljen slog, ki se ponaša z okroglim okvirjem z metalnim nosnikom in zrcalnimi lečami. Ello je še en favorit množice, ki ima mačje okvirje z gradientnimi lečami in kristalnimi detajli na templjih. Oba stila kažeta zavezanost znamke do brezčasnih oblik in izjemne obrti. Sončna očala Jimmy Choo pogosto nosijo slavne osebnosti in modne ikone, kar jih naredi statusni simbol, ki izžareva luksuz in prefinjenost. Ne glede na to, ali iščete klasičen ali sodoben slog, bo kolekcija sončnih očal Jimmy Choo zagotovo ponudila nekaj, kar se ujema z vašim edinstvenim čutom za slog.

Sončna očala Jimmy Choo lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane