facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Hugo Boss

Blagovna znamka HUGO BOSS je med najbolj priljubljenimi znamkami sončnih očal za moške. Z dolgo tradicijo od leta 1924 ima prepoznaven slog klasično-urabnih očal, ki so z vsako kolekcijo dovršena in v koraku z zadnjimi trendi mode.

Sončna očala Hugo Boss odražajo prefinjeno eleganco in se dobro prilegajo vsaki situaciji ter odražajo klasičen pridih. Očala se ponašajo s kakovostnimi materiali in imajo pozornost na detajlih. Hugo Boss je sinonim za slog, ki se prilega tako klasični opravi s kravato, kot mestnemu jeans stilu ali športnemu slogu. 

V kolekcijah sončnih očal Hugo Boss ponuja tudi prefinjene ženske modele. V slogu znamke izražajo eleganco, dizajn in večnost. Sončna očala je možno izdelati tudi z dioptrijo.

Poleg znamke Hugo Boss v naši optiki dobite tudi cenejšo verzijo HUGO. Linija Hugo nagovarja progresivne ljudi, ki prisegajo na urbani videz in radi izstopajo z unikatnimi detajli.

Sončna očala HUGO BOSS lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane