facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Carolina Herrera

Blagovna znamka Carolina Herrera je ustanavljana leta 1980 in ima sedeže v New Yorku, prestolnici sveta mode in dizajna. Ustanoviteljica po kateri se imenuje blagovna znamka, Carolina Herrera je delila, da so se njene oči skozi otroštvo privadile opazit lepe stvari. Sedaj se med drugimi področji, blagovna znamka Carolina Herrera udejstvuje na področju sončnih očal. Z elegantnimi dizajni in kvalitetnimi stekli skrbi za moden in drzen izlged, ki ju prepoznate na ulicah New Yorka.

Carolina Herrera nagovarja ekskluzivno, samozavestno žensko, ki je vsestranska. Sončna očala so na voljo v različnih barvah in dizajnih, ki dopolnjujejo kateri koli outfit in se prilagajajo vsaki priložnosti, od sproščenih izhodov do formalnih dogodkov.

Očala Carolina Herrera so torej modna in praktična izbira za vsako žensko, ki želi zaščititi oči in hkrati izražati modni stil. Zaradi visokokakovostnih materialov, izjemne izdelave in vsestranskih dizajnov bodo zagotovo postala nepogrešljiv modni dodatek v zbirki vsake modno ozaveščene ženske.

Sončna očala Carolina Herrera lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane