facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Bliz

Bliz je znana švedska znamka očal, specializirana za športna sončna očala, ščitnike za oči ter čelade. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002 in je pridobilo ugled zaradi izdelave visokokakovostnih in zmogljivih očal za zunanje aktivnosti.

Bliz ponuja široko paleto sončnih očal in ščitnikov za oči, namenjenih različnim športom in aktivnostim na prostem, kot so kolesarjenje, tek, smučanje, deskanje na snegu in še več. Njihovi izdelki slovijo po trpežnosti, funkcionalnosti in inovativnih funkcijah, ki zadovoljujejo specifične potrebe športnikov in ljubiteljev aktivnosti na prostem.

Tukaj so nekatere ključne funkcije in tehnologije, ki jih povezujemo z očali Bliz:

  1. Tehnologija leč: Bliz uporablja napredno tehnologijo leč za izboljšanje jasnosti vida, zmanjšanje popačenj in zagotavljanje optimalne zaščite pred škodljivimi UV-žarki. Ponujajo različne vrste leč, vključno s polariziranimi lečami, ki zmanjšujejo bleščanje in povečujejo kontrast.
  2. Zamenljive leče: Mnogi modeli Bliz omogočajo menjavo leč, kar omogoča enostavno prilagajanje barve ali lastnosti leč glede na spremenjene svetlobne pogoje in aktivnosti.
  3. Lahki okvirji: Očala Bliz so zasnovana z lahkim materialom, kot je trpežna termoplastika, kar zagotavlja udobje in zmanjšuje utrujenost med daljšo uporabo.
  4. Prilagodljivo prileganje: Bliz posveča pozornost ergonomiji in ponuja prilagodljive funkcije, kot so nastavljive nosne blazinice, konice za ušesa ter prožni okvirji, da se zagotovi prilagodljivo in varno prileganje različnim oblikam obraza.
  5. Združljivost s čeladami: Nekatera očala Bliz so zasnovana tako, da se brez težav povežejo s čeladami iste znamke, kar zagotavlja povezano in zaščitno opremo za dejavnosti, kot so kolesarjenje ali smučanje.

Bliz očala so priljubljena med športniki in ljubitelji aktivnosti na prostem zaradi svoje funkcionalne zasnove, vzdržljivosti in poudarka na zmogljivosti.

Sončna očala BLIZ lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane