facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Seventh Street

Blagovna znamka SEVENTH STREET BY SAFILO sodi med novejše modne znamke korporacijske skupine Safilo, ki nagovarja predvsem mlajšo generacijo in vse mlade po duhu. Korekcijski okvirji Seventh Street ponazarjajo igrivega duha, ki se poigrava z vzorci in barvnimi odtenki včasih z netradicionalnimi oblikami.

Očala Seventh Street ponujajo živahne barvne kombinacije čistih oblik in tradicionalne dizajne mladostnega pridiha. Dioptrijski okvirji utelešajo urbani slog in iskrivo osebnost. Seventh Street očala so priljubljena zaradi lahkosti in udobja. So prijetna na pogled, hkrati umirjena in modno dovršena ter zabavna in izstopajo iz množice. Seventh Street by Safilo je zagotovo dobra izbira vsem, ki imajo radi barve, mladosten videz in prisegajo na kakovost in udobje korekcijskih okvirjev.

Korekcijska očala SEVENTH STREET lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane