facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Puma

Blagovna znamka PUMA je v svetu med najbolj prepoznavnimi športnimi znamkami, ki poleg športnih oblačil oblikuje tudi korekcijska in sončna očala. Očala Puma so brezčasnih in klasičnih oblik ter nudijo bogate kolekcije za moške, ženske in najstnike. V kolekcijah se skriva vznemirljiva paleta živih barv in nepričakovanih podrobnosti na pogled tradicionalnih modelov očal.

Korekcijska očala Puma so fuzija mode, funkcije in elegance. Puma korekcijski okvirji so mladostni, klasični, sodobni, dinamični, tradicionalni in včasih tudi športni. Očala Puma so idealna izbira za moške ali ženske s samozavestnim odnosom, ki vedo, kaj hočejo.

Korekcijska očala PUMA lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane