facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Pierre Cardin

Blagovna znamka PIERRE CARDIN Paris sodi med elegantnejše in cenovno dostopne znamke. Kulti modni oblikovalec Pirre Cardin predstavlja dioptrijske okvirje sodobnega dizajna umirjenih oblik, ki se podajo na vsak slog in obleko.

Korekcijski okvirji Pierre Cardin so zanimivih barvnih kombinacij, ki se prelivajo v enkratnem acetatu ali kovinskih materialih. Vsi okvirji so stilsko dovršeni in se mnogokrat ponašajo z drobnimi detajli, ki transformirajo očala iz klasike v eleganco. Na očala Pierre Cardin prisegajo moški, ki ljubijo klasični elegantni slog in ženske, ki obožujejo brezčasno francosko modo.

Korekcijska očala PIERRE CARDIN lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane