facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Moleskine

Blagovna znamka MOLESKINE je pravo ime za ljubitelje notesnikov Moleskine. Kot so zasnovani notesniki, v enakem slogu Moleskine snuje korekcijska očala. Korekcijski okvirji so diskretni in elegantni ter izražajo kreativni italijanski dizajn, ki se odlično poda poslovnemu videzu.

Korekcijski okvirji Moleskine so prepoznavni po čistih linijah, subtilnih vzorcih in umirjenih barvnih tonih. Moleskine Eyewear kolekcija je zasnovana tako, da omogoča aktivno delo, povezovanje in ustvarjanje na poti.

Vsa očala Moleskine so izjemno lahka in udobna. Njihova zanimivost so držaji, ki omogočajo, da postanejo skoraj ravni, ko so zloženi. Zaradi lahkosti in tanke zloženosti so očala enostavno prenosljiva. Moleskine okvirjem so dodani tudi posebni mehki etuiji, ki se prilegajo videzu Moleskine Classic Notebook.

Korekcijska očala MOLESKINE lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane