facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Look

Blagovna znamka LOOK je priznana italijanska znamka, ki stoji za konceptom 100% narejeno v Italiji. Od dizajna do izdelave so korekcijska očala Look izdelana v Italiji. Izstopajo po videzu, ki je eleganten in šik. Očala so enostavna in udobna za nošenje, zahvaljujoč dinamičnosti linij in kakovostnih materialov.

Look the Concept Factory očala se ponašajo z vrhunskimi materiali, ki poskrbijo za lahkost, vizualno podobo in izredno udobje. Materiali so hipoalergeni in atoksični. Pri Looku razvijajo svoje materiale, kot so NIL (tehnopolimer™), EVO (Eco Vegetal Polimer™) in XINOX (železova in karbonova zlitina™). Korekcijski okvirji so narejeni tudi iz kakovostnega acetata in nerjavnega jekla.

Vsi korekcijski okvirji Look so oblikovani ergonomsko in se prilagodijo posameznikovem obrazu. Očala so modernih oblik, prijetnih barv in premišljenih detajlov.

Korekcijska očala LOOK lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane