facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Hugo Boss

Svetovno priznana znamka HUGO BOSS nikoli ne razočara in v vsaki kolekciji ponudi enkratne modele moških in ženskih korekcijskih očal. Očala so različnih slogov, od prefinjenih in profesionalnih do klasično kul.

Hugo Boss nagovarja moške, ki obožujejo prefinjene in izrazne silhuete in radi pokažejo svojo drznost in stilskost preko izbranih korekcijskih očal. Očala Hugo Boss so izraz elegantne estetike in inovativnega oblikovanja. Nove kombinacije visokotehnoloških materialov in natančnih podrobnosti poudarjajo prefinjen značaj vsake kolekcije. Moška kolekcija Boss pametno združuje kakovost in funkcionalnost, kar zagotavlja udobno prileganje.

Kolekcije korekcijskih okvirjev Hugo Boss za ženske pa predstavljajo subtilne ženstvene oblike in rafinirane barve, ki odražajo neokrnjeno eleganco. Hugo Boss tudi pri ženska ostaja zvest klasiki in prefinjenosti.

V naši optiki vsako pomlad in jesen osvežimo kolekcije Hugo Boss. Na izbiro je tudi cenejša linija Hugo. Za moške in ženske.

Korekcijska očala HUGO BOSS lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane