facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Gucci

Blagovna znamka GUCCI je sinonim visoke mode, ki kroji smernice tudi v optični industriji. Očala Gucci so prepoznavna po izjemnih dizajnih, kakovostnih materialih in zagotavljajo kombinacijo visoke mode združeno s funkcionalnostjo in optično dodelanostjo.

Gucci očala so namenjena sodobnemu moškemu in ženski. Medtem, ko je Gucci prvotno oblikoval modne izdelke za ženske, je nedavno povpraševanje privedlo do vrste novih stilov narejenih posebej za moške.

Tako moški kot ženske lahko uživajo v elegantnih kovinskih okvirjih ali dramatičnih Guccijevih dizajnih izdelanih iz kakovostne plastike. Guccijevi korekcijski okvirji odgovarjajo mnogoterim stilom. V pisanih kolekcijah so, na primer, dvobarvni okvirji z vintage učinkom ali nežni kovinski okvirji z dihom prefinjenosti in elegance.

Korekcijska očala Gucci simpatizirajo z vsakodnevnim in hkrati uglajenim slogom, ki odgovarja sodobnemu poslovnemu okolju. Gucci očala prepričajo tudi fashioniste in vse ljubitelje estetike in dovršenosti.

Korekcijska očala GUCCI lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane