facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Carrera

Blagovna znamka CARRERA se je v svetu uveljavila kot markantno ime, ki uspešno združuje športni dizajn s klasičnim sodobnim stilom. Carrera korekcijska očala so stičišče modnih trendov popkulture in klasičnega oblikovanja. Raznoliki modeli dajejo izjemno pozornost detajlom in kakovosti, ki že od leta 1956 prepriča tako moške kot ženske uporabnike.

Očala Carrera so svežih izrazitih dizajnov in tipično prihajajo v treh modelih okrogle, kvadratne ali pilotske oblike. Športni navdih in sodobna modna estetika je prisotna v vseh Carrera korekcijskih okvirjih. Carrera je prava izbira za ljudi z značajem in fashionistam, ki želijo poudariti svojo modno odliko.

Korekcijska očala CARRERA lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane