facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Delovna progresivna očala

Delovna progresivna očala so namenjena intenzivnemu pisarniškemu delu z računalnikom. V zgornjem delu imajo stekla široko vidno polje, ki omogoča oster pogled do razdalje dveh metrov, skrajno spodnji del pa omogoča dober vid drobnega tiska. Široko polje po sredini stekla nam omogoča dober vid na računalniški zaslon. Dioptrijo je mogoče prilagoditi vašim potrebam glede na razdalje v vašem delovnem okolju.

Ljudje, ki potrebujejo korekcijo vida tako na daleč kot na blizu in so uporabniki progresivnih očal, se v posameznih situacijah soočajo s potrebo po specialnih delovnih očalih. Ker sodobni delovni proces večinoma vključuje delo z računalnikom, je zahteva po ostrem in udobnem vidu na srednji oddaljenosti vse večja. Monitorji postajajo vse večji, marsikdo pa uporablja tudi dva ekrana hkrati. Čeprav klasična progresivna očala omogočajo tudi vid na srednje razdalje, pa vid na srednje razdalje ni optimalen. Klasična progresivna očala imajo za srednje razdalje vidno polje najožje, zato lahko delo postane neudobno in stresno. V ta namen priporočamo delovna progresivna očala, ki jih poznamo tudi po imeni OfficeInterview ali Business. Ta očala so prilagojena za delo na bližini in srednjih oddaljenostih ter omogočajo jasen in širok pogled na računalniški ekran ter hkrati potrebno ostrino na bralni razdalji.

Glede na vašo starost, delovno okolje in naravo dela vam bomo svetovali izbiro najustreznejših delovnih progresivnih stekel, s prilagojeno dioptrijo vašemu očesu in namenu uporabe. Če pomeni glavnino vašega dela pogled na računalniški ekran, vam bomo izdelali taka delovna progresivna očala, kjer je vidno polje za to razdaljo maksimalno razširjeno. Izjemno uspešno se taka očala izkažejo v delovnih okoljih, ki zahtevajo odlično ostrino do 2 ali pa do 4 metrov (delo za bančnim okencem, skladišču ali trgovini). Ker so progresivna delovna očala povečini namenjena delu z računalnikom, priporočamo, da vam jih izdelamo iz materiala, ki ščiti pred škodljivo modro svetlobo.

GARANCIJA

Da se navadite na progresivna oz. multifokalna stekla, traja nekaj časa, zato vam v Optiki Oblak nudimo, da očala za 60 dni poskusno nosite brez kakršne koli obveznosti. Če se nanje ne boste mogli navaditi, lahko multifokalna stekla zamenjate za bifokalna ali za dvoje očal – ene za gledanje na daleč in druge za branje – poleg tega pa vam bomo tudi povrnili razliko v ceni.

Za dodatne informacije, očesni pregled in točni izračun progresivnih očal, vabljeni v našo optiko v center Ljubljane. Glede na vaše želje in dioptrijo vam bomo predlagali najboljšo izbiro progresivnih stekel in korekcijski okvir. V kolikor pa imate izbrani dioptrijski okvir, vam bomo natančno izdelali le progresivna stekla. Vabljeni!

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane