facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Alcom

Alcom Optics je evropsko podjetje, specializirano za proizvodnjo kakovostnih korekcijskih leč, varnostnih in športnih očal s receptom ter opreme za optične trgovine. Z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju oftalmologije si prizadevajo zagotavljati odlične izdelke, hitro dostavo in dostopne cene.

Eden izmed njihovih opaznejših izdelkov je BlueViolet Blocker, specializiran material (surovec) za stekla. Namenjen je zmanjšanju prenosa modro-vijolične svetlobe, ki jo oddajajo digitalni zasloni in umetni viri svetlobe, s čimer ščiti oči pred morebitno škodo. BlueViolet Blocker pomaga zmanjšati napetost oči pri gledanju na zaslon, izboljšuje vizualno udobje in potencialno izboljšuje kakovost spanja. Lahko se integrira v različne vrste leč, kot so enožariščna stekla, progresivna stekla in delovna stekla, ter se kombinira z drugimi lastnostmi, kot so antirefleksni nanos in nanos proti praskam.

Alcom Optics s svojim obsežnim strokovnim znanjem in poudarkom na zadovoljevanju individualnih potreb si prizadevajo zagotoviti zanesljive rešitve za korekcijo vida in zaščito oči.