Lesena sončna očala Sossa


Blagovna znamka SOSSA se predstavlja z edinstvenimi sončnimi očali izdelanih iz kombinacije lesa in acetata. Očala so delana ročno iz več vrst lesa; oreha, ebenovine, hrasta in rožnega lesa. Naravni material les se ponaša z vzdržljivostjo in lahkostjo, držaji narejeni iz acetata pa omogočajo popolno prileganje obrazu in hkrati dodajo piko na i dizajnu.


Sossa sončna očala narejena iz lesa so na voljo v različnih modelih in odtenkih lesa. Narejena so za novo generacijo in stojijo za besedami: lahka, močna, prožna!


S Sossa Wooden Eyewear pridejo na svoj račun ljubitelji lesenih in trajnostnih izdelkov. Lesena sončna očala Sossa so primer dobre prakse, kjer se združi tradicija (les) in nova tehnologija (acetat). Dizajni očal sledijo najnovejšim modnim smernicam in so nujni trendi dodatek hipsterjem in fashionistam.


 Sončna očala SOSSA


Katalog slik sončnih očal SOSSA


Pod vsako sliko je redna maloprodajna cena. Vse cene imajo vključen DDV.


0Sončna očala SOSSA lahko preizkusite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak