facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Polaroid

POLAROID Eyewear je mednarodno uveljavljena blagovna znamka na področju tehnologije polariziranih leč. Velja za eno najbolj zaupanja vrednih blagovnih znamk očal na svetu. Polaroid stoji za konceptom popolnega vida in zaščite oči, hkrati pa skrbi za nosljive dizajne, ki so odličnega razmerja med ceno in kakovostjo.

Polaroid sončna očala se zelo priljubljena med ljudmi, ki preživijo veliko časa na vodi ali bližini vode. Voda v stiku s soncem ustvarja bleščanje, kar povzroča velik napor očem. Polarizirane leče Polaroid uspešno ustavljajo bleščanje in nudijo 100% zaščito pred UV žarki. Priporočljiva so tudi voznikom, ki imajo težave z bleščanjem.

Polaroid nudi raznoliko ponudbo sončnih očal ustreznih tako moškim kot ženskam in tudi otrokom. Ponašajo se s pestro ponudbo okvirjev, ki so sodobnega dizajna, barvitih kombinacij, oblikovani po zadnjih športno-urbanih smernicah. Vsa sončna očala imajo polarizirana stekla in so ustrezna vsem generacijam, modnim navdušencem in ljudem, ki imajo občutljive oči na svetlobo.

Sončna očala POLAROID lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane