facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala MCQ

MCQ je modna znamka, ki že od leta 2005 ustvarja sodobne in inovativne oblikovalske izdelke. Znamka je znana po svojih drznih in avantgardnih dizajnih, ki premikajo meje in izzivajo konvencije. Ena izmed najbolj priljubljenih kategorij znotraj MCQ ponudbe so njihove sončna očala.

Sončna očala MCQ so oblikovana z osredotočenostjo na nekonvencionalne oblike, materiale in teksture, ter vključujejo edinstvene in nepričakovane podrobnosti, ki jih ločujejo od drugih znamk očal. Ena najbolj prepoznavnih značilnosti sončnih očal MCQ je uporaba drznih in nenavadnih oblik. Znamka je znana po eksperimentiranju z nekonvencionalnimi oblikami okvirjev, kot so heksagonalni, trikotni in celo asimetrični dizajni. Te edinstvene oblike ustvarjajo močan vizualni vtis in naredijo sončna očala MCQ takoj prepoznavna.

Sončna očala MCQ se ponašajo tudi z inovativno uporabo materialov, kot so acetat in kovina. Znamka je znana po kombiniranju več materialov znotraj enega okvirja, kar ustvarja plastne in teksturirane dizajne, ki dodajajo globino in kompleksnost očalom.

Sončna očala MCQ lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane