facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Hawkers

Blagovna znamka HAWKERS je med najmodernejšimi in najbolj trendi znamkami, ki izdeluje očala. Hawkers je najbolj popularen na socialnih omrežjih in je mainstream mladih, progresivnih in modnih ljudi. Sončna očala Hawkers iščejo navdih v klasikah Ray-Ban in Oakley a vsakemu okvirju dodajo svojo dizajnersko kombinacijo leč in okvirjev.

Hawkers sončna očala so po večini narejena iz kakovostnega acetata, ki pričara glamur ali funky videz. Nakljub najboljšim materialom so Hawkers očala cenovno dostopna. Dobro razmerje med ceno in kakovostjo prepriča še posebej mlade in modne navdušence, ki kupijo več sončnih očal na sezono.

Sončna očala Hawkers so prava izbira za moške, ženske in mladostnike, ki sledijo modnim smernicam in se navdušujejo nad hipster stilom. Na Hawkers sončna očala prisegajo tudi fashioniste, saj enkratne barvne kombinacije in vzorci dajo piko na i vsaki dobri sliki.

* Večina sončnih očal Hawkers v naši optiki je ustreznih za vgradnjo dioptrije. Posvetujte se z našo strokovno ekipo, kateri modeli očal so primerni in izdelali vam bomo sončna očala z dioptrijo po meri.

Sončna očala HAWKERS lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane