facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala David Beckham

David Beckham je eden najbolj prepoznavnih športnih in modnih ikon na svetu. Kot stilski vzornik in globalni ambasador za blagovne znamke je sodeloval z mnogimi podjetji pri ustvarjanju visokokakovostnih izdelkov, ki odražajo njegov osebni slog in pozornost do detajlov. Ena takšnih sodelovanj je Eyewear by David Beckham, ki je bila ustvarjena v sodelovanju s Safilom, vodilnim proizvajalcem luksuznih očal v Italiji.

Zbirka sončnih očal Eyewear by David Beckham je sinonim za brezčasni slog in visoko kakovostno izdelavo. Vsak okvir je narejen iz visokokakovostnih materialov, kot so acetat in kovina, ki so znani po svoji vzdržljivosti in udobju. Poleg tega so okvirji zasnovani s poudarkom na detajlih, kot so subtilni kovinski dodatki in edinstvene barvne kombinacije.

Zbirka vključuje različne oblike, vključno z aviatorjem, pravokotnimi in okroglimi okvirji, ki so zasnovani tako, da ustrezajo različnim okusom in slogom. Vsak par sončnih očal je skrbno izdelan v Italiji, znanem po svoji tradiciji izdelave in pozornosti do detajlov.

Okvirji so funkcionalni in praktični, obenem pa tudi stilsko dovršeni in v skladu z najnovejšimi trendi. V kombinaciji z visokokakovostnimi lečami ponujajo očala popolno zaščito pred sončnimi žarki in vrhunsko kakovostno izkušnjo nošenja.

Če iščete sončna očala, ki so hkrati elegantna, funkcionalna in stilsko dovršena, je zbirka sončnih očal Eyewear by David Beckham zagotovo prava izbira za vas. Ne glede na to, ali gre za poletne počitnice na plaži ali za vsakodnevno uporabo v mestu, boste s temi očali izžarevali samozavest in brezčasno eleganco.

Sončna očala David Beckham lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane